Продажби на билетите за "Детска Евровизия" 2015 започна

детска евровизия, детска евровизия 2015, открий българия, кампания, крисия

От днес започна продажбата на билетите за концерта на "Детска Евровизия" 2015, който ще се проведе на 21-ви ноември в зала „Арена Армеец”. Шоуто ще бъде с начало в 19:30 часа.

Цената на билетите е от 40, 45, 50 и 60 лева. Отстъпката за деца до 14 години е 50%. VIP билетите са на стойност 80 лева, със същата отстъпка за деца до 14 години.

В продажба ще бъдат близо 8 000 билети, които могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Eventim, онлайн ТУК>>> и на касата на зала „Арена Армеец”. Билети за Детската Евровизия ще се продават и в Сърбия.

Допълнително ще бъдат пуснати в продажба и билети за Генералната репетиция, която е на 20-ти ноември /петък/. Съдържанието на шоуто ще бъде идентично с това на 21-ви ноември, но то не се излъчва на живо по телевизията, а се гледа само от журитата от страните-участнички в тазгодишното издание на конкурса.

Припомняме, че тази година Детската Евровизия е с най-силната конкуренция от 2007 година насам. Австралия и Ирландия са страните, които за първи път ще участват в престижния форум, заедно с Албания, Армения, Беларус, България, Грузия, Италия, Македония, Малта, Черна гора, Русия, Сан Марино, Сърбия, Словения, Холандия и Украйна.